03.11.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Årets julklapp till mannan i huset – 100 % trådlös stektermometer

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Uppnå den perfekta stektemperaturen varje gång med Witt by CookPerfect Wireless stektermometer – marknadens mest exakta stektermometer, där hela sex sensorer mäter temperaturen i köttet samt den omgivande lufttemperaturen.

Drömmen om den helt trådlösa stektermometern har äntligen gått i uppfyllelse med Witt by CookPerfect. Den eleganta och stilrena stektermometern i kombination med den tillhörande appen, guidar dig hela vägen till det perfekta resultatet. Du ställer enkelt in, om du önskar ditt kött rött, rosa eller välstekt, och med appens innovativa timerfunktion, kan du även försäkra dig om, att kött, potatis och grönsaker är färdigt exakt samtidigt. Voila – så är det serverat…

Witt by CookPerfect stektermometer:

  • Köttnålen är utrustad med 6 sensorer, 5 som mäter temperaturen i köttet, samt 1 som mäter den omgivande lufttemperaturen.
  • Appen talar om för köttnålen, hur du önskar det färdiga resultatet: rare (rött), medium (rosa) eller well done (välstekt).
  • Sensorerna i köttnålen mäter därmed den varmaste punkten i köttet och den ”kallaste” punkten. Detta gör det möjligt för köttnålen säga exakt när maten kommer att vara färdig. Den sjätte sensorn sitter i handtaget och mäter lufttemperaturen.
  • Lufttemperaturlarmet anger HI/LO temperatur, vilket är perfekt, när man steker under lock.
  • Stekningstiden beräknas på grundval av kärntemperaturen, lufttemperaturen och angivet resultat (rött/rosa/välstekt).  Appen räknar ut, när maten är färdigstekt. Om du därmed lyfter på locket till grillen eller öppnar ugnsluckan under en längre period beräknar appen en ny sluttid.
  • Larmet i appen kan ställas in som en påminnelse, som säger till, när du ska börja tillagningen av tillbehören, för att maten ska bli färdig samtidigt. Du kan naturligtvis även få aktuell status och överblick över hela tillagningsprocessen.
  • Wi-Fi inbyggt i laddaren. Signalen sänds via Bluetooth direkt till köttnålen. Det betyder, att du via cloud-funktionerna uppnår obegränsad räckvidd.  

Visste du, att de flesta stektermometrar mäter endast temperaturen på köttnålens spets? Om du inte lyckas placera spetsen exakt i mitten eller på det tjockaste stället, riskerar du över- eller undertillagat kött. Med Witt by CookPerfect Wireless får du perfekta resultat varje gång!

Witt by CookPerfect Wireless stektermometer, Rek. försäljningspris: SEK 1.499,-

Länk till highres. bilder: https://we.tl/t-WBr1o7GT0r

För mer information om Witt by CookPerfect Wireless stektermometer:  https://witt.zone/cookperfect-den-intelligenta-stektermometern/

För ytterligare information kontaktas:

Christina Vang Hansen
Product manager Witt SDA / Teministeriet
Mail: cvh@witt.dk
Tlf: +45 92 43 80 62

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.