09.11.2021  |  Business  |  Utrustning

Årets robotdammsugare suger till sig priser

Sponsrat innehåll Vad är detta?

iRobot Roomba j7+ har utkorats till ”Årets produkt 2021/2022” av norska ElektronikkBransjen och har vunnit danska idenyts ”Bolig Favoritter 2021”.

Årets produkt 2021/2022 – ElektronikkBransjen

iRobot Roomba j7+ vinnare i kategorin: Årets Småelektriske 2021–2022
För den artonde gången har den norska branschtidningen ElektronikkBransjen utkorat ”Årets julklapp”, och har sedan 2006 även utsett ”Årets produkt” i ett antal kategorier. En expertpanel bedömer produkterna och lägger särskild vikt vid:

  • Produkternas egenskaper
  • Produkternas förmåga att tillföra något nytt till marknaden
  • popularitet hos slutkonsumenterna

Bolig Favoritter 2021 – idenyt

iRobot Roomba j7+ vinnare i kategorin: Smarthome
Idenyt motiverar: ”Det råder inga tvivel – Idenyts läsare väljer robotdammsugaren Roomba® j7+ när det gäller ett rent hem! Den populära dammsugaren anpassar sig till ditt föränderliga schema och städar när du inte är hemma. Den registrerar till exempel när din telefon lämnar hemmet och tar hand om dammsugningen medan du är borta. När du kommer hem igen kör den automatiskt till laddstationen. Detta innebär att du aldrig kommer att störas av städningen och kan samtidigt alltid njuta av rena golv.”

Tek.no/Alt om Data
Tek.no har testat Roomba j7+, där robotdammsugaren har uppnått den erkända kvalitetsstämpeln: ”Anbefalt TEK.NO” med ett bra betyg på 9 och omdömet: ”Den avgjort snyggaste robotdammsugaren och dockningsstation vi har testat”.

Alt om Data ger Roomba j7+ 5 stjärnor i sitt test, där de beskriver robotdammsugaren som: ”Intelligent robotdammsugare i urläcker design”.

"Jag är oerhört stolt över att Roomba j7+ har vunnit så eftertraktade priser”, säger Ida Birgitte Holm, Category Manager, Witt A/S.

”Roomba j7+ har dammsugit sig in över hela världen, lämnat efter sig rena golv och gett dig mer tid åt dig själv. Och nu har proffsen fällt sin dom: iRobot Roomba j7+ är helt överlägsen”, avslutar hon.

Rek. försäljningspris iRobot Roomba j7+: SEK 11.499,-

Länk till presentationsvideo: https://youtu.be/4CF5v1cCdWA
Länk till högupplösta bilder av j7+: https://we.tl/t-ggBCSIPgIC

För mer information om iRobot: www.irobot.se
Följ iRobot på: Facebook och Instagram

För mer information kontakta:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
E-post: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.