23.06.2020  |  Interior  |  Utrustning

Åter till ursprunget

Morakniv lanserar serie med klassiker.

Moraknivarnas klassiska röda och spolformade skaft introducerades för över hundra år sedan, för att efterlikna knivskaft i ädla träslag som mahogny. Sedan dess har moraknivar blivit självklara redskap för generationer av hantverkare, snickare och slöjdare.

Nu återvänder Morakniv till ursprunget med kollektionen Morakniv Classic, fem modeller med rödbetsade handtag, blad av kolstål, den klassiska svarta slidan med Dalavapnet och en bältesstropp i svenskt vegetabiliskt garvat läder.

www.morakniv.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.