07.01.2021  |  Furniture  |  Belysning

Återfödd klassiker

Warn Nordic blåser nytt liv i Trombone

Till 100-årsjubileet av hans födelse hedrar Warm Nordic den danska ljusdesignern Jo Hammerborg med att återlansera hans ikoniska serie Trombone som såg dagens ljus första gången 1966. Serien består av en bordslampa, en golvlampa och en pendel som kommer i antingen borstad mässingsfinish eller i borstad aluminium. Trombone lär ha varit en av formgivarens egna favoriter bland hans många lampor och den återfanns också i många danska hem på 60- och 70-talet.
www.warmnordic.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.