21.05.2019  |  Bloom  |  Dekoration

Återfunnen design

Warm Nordic nylanserar Gunnar Cyrén.

Glaskonstnären och formgivaren Gunnar Cyrén samarbetade under många år med Orrefors och skapade bland annat Nobelservisen till Nobelprisets 90-årsjubileum 1991. I slutet av 1960-talet skissade han på en oval vas med eleganta linjer på utsidan som aldrig kom att tillverkas.

Men skisserna återfanns i Cyréns hem och tack vare en överenskommelse med hans familj har vasen nu tagits i produktion av Warm Nordic. Arctic finns i två storlekar.

warmnordic.com

- ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.