29.12.2019  |  Kitchen  |  Tabletop

Återvunna smaker

Snippers smaksätter vodka.

Höganäsbaserade Boxinbag & Co satsar på återbruk genom att ta till vara på rester av ekfat som använts för att lagra whisky, rom och gin. Produkten kallas Snippers och frigör smak och färg av ursprungsdrycken när flaskan fylls med vodka. Efter åtta veckor är den klar att avnjutas. Snippers kommer i glasflaskor à 350 ml och 700 ml, i en presentbox med flaska och alla tre smaker, samt påfyllning i små glasburkar.

www.boxinbag.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.