23.12.2021  |  Interior  |  Utrustning

Återvunnet med klipp i

Fiskars lanserar serien ReNew

Förpackningsavfall, återvunnet stål och återvunnen pappersfiber är råmaterialen i Fiskars nya serie ReNew, vilket också gör saxarna 100 procent återvinningsbara. Varje sax kvalitetstestas för hand innan den lämnar fabriken för att säkerställa att saxen både känns och låter rätt.

Serien består av sju saxar, skapade för att underlätta i en kreativ vardag. Tillverkningen sker i Fiskars egen fabrik i Billnäs, Finland, som är ISO-certifierad vilket innebär att fabriken uppnår de högsta hållbarhetskraven.

www.fiskars.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.