28.05.2021  |  Bloom  |  Trends

Ökande trädgårdsintresse under pandemin

Trenden växer snabbast hos unga

30 procent av svenska folket anser att de fått mer tid för fritidsaktiviteter under pandemin. Det visar en undersökning av YouGov som genomfördes i mars på uppdrag av magasinappen Readly. En av de mest framträdande trenderna är att närmare var femte svensk (18 procent) blivit intresserade av trädgård och odling. Det nyfunna intresset är starkast i åldersgruppen 18-29 år, där hela 21 procent angett trädgårdsarbete som en ny hobby. Undersökningen bygger på 1 024 genomförda intervjuer bland svenskar över 18 år.
www.se.readly.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.