23.10.2020  |  Interior  |  Design

Österländskt lugn

Boråstapeter lanserar Eastern Simplicity

Med kollektionen Eastern Simplicity hyllar Boråstapeter den asiatiska traditionen av handgjorda mönster och tolkar den på ett modernt, skandinaviskt vis. Här finns ytor som för tankarna till textilier och traditionellt hantverk, organiska mönster och mytiska landskap.
”Vi har inspirerats av den asiatiska traditionen och hantverket. Handens verk, det enkla, det äkta och det sköna, säger Ingela Wingborg, Senior Designer, på Boråstapeter.
www.borastapeter.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.