12.11.2019  |  Dining  |  Tabletop

”Cocktails & dreams”

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med den nya serien ”Alkemist” uppvaktar Lyngby Glas inte bara barmiljön den här säsongen utan även den moderna ”hemmabartendern”, som i bästa Tom Cruise-stil blandar och skakar färgglada, läckra drinkar som den charmiga Brian Flanagan i 80-talsklassikern ”Cocktail”.

Serien består av tre exklusiva, barockinspirerade kristallglas: ett utsökt cocktailglas, ett ölglas och ett Aperol Spritz-glas. Ingen tvivlar väl längre på att italienarnas modedrink, Aperol Spritz, har kommit för att stanna! Den är förförisk och läskande, och den klara, orange färgen gör den helt enkelt till en estetisk njutning. En drink som gör sig bäst i ett helt eget glas.

”Alkemist”-serien har en innovativ, unik design med detaljerade fasetter som kan accentuera färgspelet såväl i den ultimata, solröda sommardrinken som i en Sangria, en Dark n’ Stormy eller en gyllene öl.

Kristallglasen är tillverkade i Europa i en CO2-neutral, hållbar process med grön energi och utan bly. Råvarorna är av högsta kvalitet och alla tre glasen är därför också 100 % återvinningsbara. Så dröm dig tillbaka till sommar och sol med en iskall öl eller kasta dig ut i en Aperol Spritz. 

Aperol Spritz

3 delar mousserande vin (Prosecco, Crémant, Cava, champagne eller torrt vitvin)

2 delar Aperol

1 del mineralvatten

½ apelsinskiva

Istärningar


Lägg istärningar i Aperol-glaset. Tillsätt först det mousserande vinet, därefter Aperol och slutligen mineralvatten. Rör om och dekorera med en halv apelsinskiva.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.