05.11.2019  |  Dining  |  Tabletop

”Shine bright like a diamond”

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Inspirerad av traditionell glasslipning är den nya, ultraklara kristallglasserien ”Brillante” en fröjd för ögat.

Oavsett om du gillar rött eller vitt vin, bubblande champagne eller en tung, bedövande whisky i bästa ”Don Draper”-stil, framhäver det retromoderna diamantmönstret både de klara och mörka färgerna på vackrast tänkbara sätt. Designen reflekterar det omgivande ljuset och skuggor i en sofistikerad njutningsupplevelse.

Lyngby Glas har under årens lopp varit synonymt med glaskonst och en kvalitet utöver det vanliga.

Liksom varumärkets andra kristallglasserier är ”Brillante” tillverkad i Europa i en patenterad, miljövänlig process som ger varje enskilt glas en enastående klarhet och längre hållbarhet.

De elektriska ugnarna i produktionen drivs uteslutande med grön energi från solfångare, alla glas är återvinningsbara och det används inget bly under tillverkningen.

Allt som allt är ”Brillante” ett klassiskt, tidlöst val som skiner och varar för evigt. 

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.