05.09.2019  |  Business  |  Outdoor

”Street Legal” - Ny Segway-Ninebot MAX G30D el-skoter med en räckvidd på 65 km

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Segway-Ninebot, världsledande tillverkare av personlig elektrisk transport, lanserar nu ett nytt sortiment av el-skotrar som är ännu effektivare och pålitligare, men som samtidigt är ”street legal” med en max. hastighet på 20 km/t.

”Street legal” med snygg och elegant design
Marknaden svämmas över av el-skotrar, och vi älskar dem. El-skotern är miljövänlig, lätt att transportera, billig att ladda, perfekt när du ska spara tid, och vardagen ska göras mer effektiv. Ännu viktigare är det, att det nu är lagligt att färdas på dem i trafiken, men speciella regler gäller: ”Elektriska skotrar får inte köra fortare än 20 km/t med bara motorkraft”. Därför har Segway-Ninebot producerat KickScootern MAX G30D, som uppfyller alla regler för elektriska skotrar. Men inte nog med det – designen är snygg och elegant samtidigt som du garanteras optimal komfort, stabilitet och prestanda.

För MAX räckvidd
Ninebot KickScootern MAX G30D har en batterikapacitet på 551 Wh, vilket ger dig maximal räckvidd på upp till hela 65 km. Detta är marknadens längsta räckvidd. KickScootern MAX G30D är utrustad med en inbyggd snabbladdande AC-adapter för optimal komfort.

För MAX komfort
För att reducera vibrationer samt maximera stötabsorbtion är MAX G30D utrustad med nyutvecklade slanglösa pneumatiska hjul med en 10” diameter (fram- och bakhjul) för att säkerställa en jämnare och stabilare körtur – även på ojämna ytor. Risken för punktering minskar med en nyutvecklad specialskyddsbeläggning inuti hjulen.

För MAX stabilitet
Med en prestanda på 350W garanterar MAX G30D en stark framdrivning på alla typer av vägar. Det betyder, att MAX G30D kan klara stigningar på upp till 20 %, medan bakhjulsdrivet säkerställer optimal acceleration, stabilitet och bromsförmåga.

Tillgänglig i slutet på oktober
MAX G30D är tillgänglig på marknaden i slutet på oktober och kostar rek. SEK 9.499,-

För ytterligare info se: www.segway.com           
Länk till high-res bilder: http://media.witt.dk:8080/_i22KZMGI6fb35R

IFA Berlin, 2019
Segway-Ninebot deltar på IFA-mässan i Berlin från 6–11. September, Hall 26, monter 222.

För ytterligare info kontaktas:

Flemming Nielsen
Sales & Category Manager B2B/Outdoor/E-commute
Tel: +45 40124303
Mail: fni@witt.dk

Om Segway-Ninebot
Segway-Ninebot rör sig i en helt ny och spännande riktning. I många år har du känt oss som världsledande inom kommersiell, elektronisk och självbalanserad transport.  Efter en strategisk fusionering med Ninebot, har vi utvärderat vår produktlinje, såväl som vår målgrupp, och har genomfört några modiga ändringar. Därför riktar vi nu även våra världsberömda intellektuella effekter på konsumentvaror med ett starkt fokus på transport, livsstil och fritidsförare. För mer information, vänligen se: 

http://eu-en.segway.com.

###

SEGWAY och Segway ‘flyguy’ logotyper är registrerade varumärken från Segway Inc. Varumärken som inte ägs av Segway, tillhör de angivna ägarna. 

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.