04.12.2017  |  Interior  |  Trends

”Tech news” - iRobots Roomba® Wi-Fi®-anslutna robotdammsugare är nu kompatibla med IFTTT i Danmark och Sverige

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Hos iRobot arbetar de i takt med trenden, och alla Wi-Fi-modellerna är nu kompatibla med IFTTT, vilket betyder något extra häftigt för ”tech-nörden”.

Det intelligenta Smart Home är här för att stanna, och vi strävar alla eter lösningar, som underlättar vår vardag. Våra gadgets blir helt enkelt mer och mer ovärderliga, och robotdammsugaren är inget undantag.  Hos iRobot arbetar de i takt med trenden, och alla Wi-Fi-modellerna är nu kompatibla med IFTTT, vilket betyder något extra häftigt för ”tech-nörden”.

iRobots Roomba® Wi-Fi®-anslutna robotdammsugare är nu kompatibla med IFTTT (If This Then That), en gratis web-baserad plattform som gör det möjligt för användaren att få ut ännu mer av appar, surfplattor och telefoner. Med iRobot IFTTT Applets kan Roomba-ägare nu automatisera rengöringen ytterligare och därigenom försäkra sig, att den intelligenta Roomba agerar precis som du önskar att den ska göra. Bekvämt för hemmafrun och häftigt för tech-nörden.   

Med iRobot IFTTT kan du bl.a.:  

  • Högt pollental eller dålig luftkvalitet? -> Ökar Roombas rengöringsfrekvens med användning av IFTTT väderleks-triggers
  • Inkommande samtal? -> Pausar Roomba, medan du pratar i telefon
  • Åker du hemifrån? -> Roomba går automatiskt igång med sina plikter

”Det är ingen brist på smart-enheter, som användaren kan integrera i sitt hem. Utmaningen kan ligga i att få dessa enheter att interagera tillsammans på ett sammanhängande sätt,” säger Gary Hall, senior director of digital product management. ”Från röststyrning, så som Amazon Alexa och Google Assistant, till IFTTT Applets, försöker iRobot kontinuerligt att hjälpa Roomba-ägare med att automatisera och underlätta de dagliga städningssysslorna. ”

Tre korta….
Vad är ett Smart Home? - Smart Home är kort sammanfattat, en automatisering av ditt hem. Möjligheterna är många, och kan vara allt från att styra stickkontakter, ljus, värme, till diverse maskiner etc.

Varför Smart Home? - Ett Smart Home ger dig komfort på högsta nivå, och det är enkelt, säkert, flexibelt- och ekonomiskt.

Varför iRobot Roomba? – Klarar den dagliga dammsugningen utan din hjälp, gör skillnad i din vardag och är med sin intelligens perfekt för dig som önskar LITE mer.

iRobot Roomba modeller med Wi-Fi:

Rek. försäljningspris Roomba 691: SEK 6.299,-
Rek. försäljningspris Roomba 695: SEK 6.299,-
Rek. försäljningspris Roomba 696: SEK 6.299,-
Rek. försäljningspris Roomba 891: SEK 8.499,-
Rek. försäljningspris Roomba 895: SEK 8.499,-
Rek. försäljningspris Roomba 896: SEK 8.499,-
Rek. försäljningspris Roomba 960: SEK 10.299,-
Rek. försäljningspris Roomba 965: SEK 10.299,-
Rek. försäljningspris Roomba 966: SEK 10.299,-
Rek. försäljningspris Roomba 980: SEK 11.299,-

För information om Roomba applets, besök: https://ifttt.com/irobot
För information om iRobot Roomba: http://www.witt.zone/irobot/

För ytterligare information kontakta:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.