21.04.2023  |  Kitchen  |  Utrustning

100% aromatisk kaffeupplevelse – bara med en knapptryckning

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Avancerade espressomaskiner finns det tillräckligt många av, men att brygga baristakaffe hemma behöver inte vara en komplicerad vetenskap.

Om det ska vara enkelt och snabbt utan att kompromissa med resultat, kvalitet och design, bör du uppleva Witts nya helautomatiska espressomaskin. Det är kaffeprestanda i toppklass, eftersom man har tänkt på allt.

Witt Premium Espresso Black är en elegant helautomatisk espressomaskin med integrerad förstklassig keramisk kaffekvarn och mjölkskummare. För dig som önskar äkta baristakaffe hemma, men inte står ut med allt krångel.

Oavsett kaffepreferens kan vi inte undvika det faktum att nymalda bönor (bara doften!) är grunden för den optimala kaffeupplevelsen. Bönbehållaren på Witt Espresso Premium Black är större än normalt med en kapacitet på hela 350 g. Med två stabila värmare (som på professionella maskiner) och ett 19 bars pumptryck säkerställs en konstant bryggning, optimal brygg- och serveringstemperatur samt maximal smak.  

Personlig kaffesmak

Witt Premium Espresso Black erbjuder 16 olika förprogrammerade inställningar som standard, men dessutom kan du och familjen justera styrka, temperatur, kaffe- och mjölkmängd och spara era alldeles egna favoritsmaker. Maskinen kommer ihåg dina personliga favoriter så att du alltid kan få kaffet precis som du gillar det bäst. Den 7 tums stora pekskärmen med dansk/norsk/svensk/finsk meny gör navigationen enkel och överskådlig och kan skräddarsys med egna bilder och bakgrunder. Med tre utlopp (kaffe, mjölk och vatten) säkerställs bryggstabiliteten – och du kan faktiskt brygga kaffe och skumma mjölk samtidigt.  

Kaffeprestanda i toppklass

Om du letar efter en toppmodell inom helautomatiska espressomaskiner för ditt privata hushåll, utrustad med de senaste funktionerna och smart teknik, i en exklusiv, läcker design, så kan du sluta leta. Du behöver bara fylla på färska bönor, vatten och ev. mjölk och låta Witt Premium Espresso Black dosera, mala, tampa och naturligtvis brygga. Du är garanterad en helt aromatisk kaffeupplevelse med minimal ansträngning varje gång. Detta är vardagslyx.

Witt Premium Espresso Black rek. pris: 18.999,- SEK

Kan köpas i butikerna från slutet av mars 2023.

Läs mer här: https://www.wittsverige.se/varumarken/witt/produkter/witt-premium-espresso-black

Högupplösta bilder: https://we.tl/t-JTK4djfX6L

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.