03.12.2019  |  Interior  |  Bad

100 % ekologi till badrummet från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Södahls mest populära handduksserie Comfort lanseras i en helt ny 100% ekologisk version:

Södahl Comfort Organic
Comfort-serien har alltid varit synonym med klassisk och hållbar design. Den vävda bården i överkant och nederkant, med diskret vävd logotyp och en stickad stropp, ger ett exklusivt utseende.

Handduken är kraftig och mjuk med bra sugkapacitet, vilket ger er en skön känsla när den används. Södahl Comfort Organic är tillverkad i 100 % ekologisk bomull i hela 12 klassiska och moderiktiga färger med många möjligheter att mixa och matcha.

Handdukarna är certifierade enligt GOTS (Global Organic Textile Standard), vilket garanterar att handdukarna uppfyller de strängaste kraven i organiska material, och att hela tillverkningsprocessen utförs med hänsyn tagen till miljön.

Comfort Organic finns i följande storlekar: 

Tvättlapp 30 x 30 cm

Gästhandduk 40 x 60 cm 

Handduk, 50 x 100 cm

Badlakan 70 x 140 cm 

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.