01.11.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

3 x PREMIUM-PRODUKTNYHETER

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu kan vi presentera nya produkter från Witt Premium – vår serie i kompromisslös, minimalistisk design. Witt Premium ger dig elegant högkvalitativ funktionalitet med köksprodukter som levererar både hög prestanda och stilren estetik för ditt kök.

Witt Premium köksapparat WPSM1200S/WPSM1200B

En mycket solid köksapparat med bas i aluminium och en rymlig stålskål på 4,8 liter med belysning över skålen. Förutom digital timer med ned- och uppräkning och planetarisk rotation med växellåda i metall får du 7 olika hastigheter som är konstanta – oberoende av innehåll och belastning.

Inklusive K-spatel, K-spatel med silikonkant, vispar, degkrok och stänkskyddslock.

Köksapparaten fås både i svart och silver.

Rekommenderat försäljningspris: SEK 4899,-

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-IusZvVkZ35

- - - 

Witt Premium elvisp WPHM450B

En elvisp med en kraftfull motor på 450 W och 5 olika hastigheter samt turbofunktion. Elvispen har en stilren Matt Velvet Touch-yta och det medföljer vispar och degkrokar i rostfritt stål.

Rekommenderat försäljningspris: SEK 649,-

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-KKDuF8fTX1

- - -

Witt Premium Slow Juicer WPS200B

En behaglig tystgående maskin med hög prestanda och 3 olika varvtal (40/60/80 varv/min.) + backväxel. Det medföljer 3 filter för 3 olika ändamål, beroende på om du vill göra juice, smoothies eller sorbetglass. Enkel att rengöra.

Rekommenderat försäljningspris: SEK 3499,-

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-H73RCfRaIc

- - - 

För mer information om alla Witt Premium-produkter kontakta:

Christina Vang Hansen

Product Manager Witt SDA/Teministeriet

Tfn: +45 96 29 45 60

E-post: Cvh@witt.dk

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.