09.04.2019  |  Interior  |  Design

30-årsjubileum för Girotondo

Firar med specialutgåva i begränsad upplaga.

Alessis välkända kollektion Girotondo fyller 30 år under 2019, och det firas med en jubileumsutgåva i rostfritt stål med 24 karats guldplätering. Serien har formgivits av designduon King-Kong. Den kännetecknas av distinkta utklippta motiv, som påminner om pappersgirlanger. Idag består Girotondo av en rund korg i tre storlekar och en rund bricka. Jubileumsutgåvan lanseras i en numrerad upplaga, med 999 exemplar av varje del.  I Sverige säljs den bland annat hos Nordiska Galleriet, NK Glas, Porslin & Kök, RoyalDesign samt Rum21.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.