15.03.2018  |  Interior  |  Textil

70-talsinspirerad mattkollektion

Trendstefan i samarbete med finska designvarumärket Mum’s.

Stefan, Trendstefan, Nilsson lanserar nu en mattkollektion i begränsad upplaga i samarbete med det finska designvarumärket Mum’s. Soft Walk, som kollektionen heter, består av totalt sex stycken mattor, där varje matta föreställer ett ord: SWAG, GURL eller BRUH, i 70-talsinspirerad typografi. Dessutom går det att beställa en matta med valfritt ord eller bokstav i samma stil. Under den 14–28 mars visas kollektionen som en utställning i Designgalleriets nya, tillfälliga lokaler vid Sergels Torg. Alla mattor i utställningen är till salu.

www.mums.fi

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.