15.05.2023  |  Interior  |  Textil

Abstrakt skönhet

En vacker, grafisk och abstrakt look. Det är vad det nya sängsetet Abstract Leaves från Södahl ger sovrummet. Som alltid med produkter från Södahl är kvaliteten i topp, med härlig ekologisk bomull, modern design och god funktionalitet. Den nya Abstract Leaves-serien är nästan som ett stycke abstrakt konst i sig självt, eller i alla fall brukskonst.

Den abstrakta designen är inspirerad av en trend från konstvärlden, där man mejslar ut mönster som ges ett särskilt uttryck med starka kontrasterande färger. 

Utgångspunkten är ett grafiskt bladmotiv. Det vecklar ut sig i organiska och vackert flödande mönster med en modern design vars drömlika uttryck är som gjort för sovrummet.

www.soedahl.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.