15.03.2021  |  Kitchen  |  Outdoor

Allt för en drink i det gröna

Dometic lanserar mobil utebar

Idén till MoBar kom från insikten att det saknades smarta mobila produkter för att förbereda presentera och servera drycker utomhus på ett snyggt sätt. För matservering fanns många lösningar på marknaden men för drycker handlade det oftast om improviserade lösningar, ishinkar eller stationära kylskåp.

”För mig personligen är närvaron, fysiskt och mentalt, det viktigaste jag kan bidra med när jag underhåller mina gäster. Jag vill kunna vara där och bjuda på en drink och servera ett glas kylt vin i all enkelhet, utan att behöva lämna mitt sällskap. Med MoBar kan du smidigt göra precis det”, säger Peter Kjellberg, CMO och Global Head of Other Verticals på tillverkaren Dometic.

www.dometic.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.