15.11.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Allt för hemmabaren

Minimalistisk kollektion från Blomus

Den nya barkollektionen från tyska Blomus innehåller alla verktyg som behövs för att blanda, skaka och hälla upp cocktails, bland annat en lättanvänd korkskruv, en vinkylare, en shaker med måttenheter och praktiska iskuber i stål som kan användas om och om igen. Kollektionen är designad för att passa ihop med Blomus övriga kollektioner, som bordsserien Ro, av Theresa Rand, och glaskollektionen FUUM, som finns i tre färgnyanser.

de.blomus.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.