08.08.2022  |  Business  |  Branschnytt

Allum ska integreras med Partille centrum

Ägarna Steen och Ström har tecknat avsiktsförklaring med Skanska

Steen och Ström, ägarna till köpcentret Allum, har tecknat en avsiktsförklaring med Skanska om att utveckla köpcentrumet Allum och integrera det med Partille centrum. Avtalet omfattar bostäder, kontor, detaljhandel samt vård och hälsa. 

”Det här är framtiden för köpcentrum. Vi är stolta över att få samarbeta med Skanska och Partille kommun i det här projektet. Även om coronapandemin satte käppar i hjulen har vi alltid velat arbeta med Partille centrum, eftersom staden har så mycket potential”, säger Marie Caniac, VD för Steen och Ström.

www.steenstrom.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.