29.04.2020  |  Business  |  Branschnytt

Aloud i samarbete med tyska Occhio

Utökar sitt erbjudande inom premiumbelysning.

Teknik- och inredningsföretaget Aloud inleder nu ett samarbete med tyska Occhio, ett belysningsvarumärke inom premiumsegmentet. Aloud specialiserar sig på koncept och lösningar för ljusdesign, ljusstyrning, hemautomation, säkerhet samt audio- och video, för privata och offentliga miljöer. Med Occhio vill man ytterligare stärka sin position på den svenska marknaden, genom att kunna erbjuda innovativa driftsfunktioner vid såväl integrerad belysning som också fristående armaturer.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.