07.09.2021  |  Dining  |  Tabletop

Ansvarsfull dukning

Ta hand om jordens resurser och duka upp med återvunnet glas. Med karaff och vattenglas från serien Eva Solo Recycled i återvunnet glas kan man duka mer ansvarsfullt. Varje glas och karaff har sin egen karaktär som återspeglas i det återvunna glaset och sprider ett vackert skimmer över matbordet. En dricksflaska i serien säkerställer att man med gott samvete kan vara på språng eller ute i naturen, eftersom glasflaskan är ett bra alternativ till engångsflaskor.

www.evasolo.com

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.