07.11.2022  |  Interior  |  Belysning

Arketypiska koner

Wästberg presenterar w221 Medium pendant

I höst presenterar ljusföretaget Wästberg den nya kollektionen w221 Medium pendant, formgiven av arkitektkontoret Claesson Koivisto Rune. Kollektionen är avsedd för miljöer där föregångarna, w151 Extra large pendant och w201 Extra small pendant, upplevts som för stora eller för små. 

De arketypiskt koniska formerna är tillverkade av aluminium och utrustade med högkvalitativa LED-ljuskällor för att skapa en jämn spridning av dimbart, varmvitt ljus.

www.wastberg.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.