20.04.2023  |  Kitchen  |  Utrustning

Att omtolka en klassiker handlar om att respektera och ge nytt liv

Det är precis det Rosendahl gör med lanseringen av Grand Cru Nouveau.

Som namnet antyder ger Noveau-serien varumärkets signaturdesign ett nytt rökfärgat glas med flera taktila spår, som på ett mycket elegant sätt ändrar uttrycket och samtidigt bevarar dess funktionalitet, som ju alltid varit en del av Grand Crus DNA. 

Vårens nyhet är således inte bara för salt och peppar, utan kan användas för alla typer av kryddor. Dessutom är kvarnen placerad upptill, vilket gör att du slipper få kryddsmulor på bordet.

www.rosendahl.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.