02.05.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Bäddat och klart

Shyness lanserar servicetjänst för sänglinne.

Textilföretaget Shyness Interior lanserar nu en tilläggstjänst där man som kund har möjlighet att få hjälp med tvätt och strykning av sina sängkläder samt bäddning varannan vecka under tre månader. Därefter kan abonnemanget sägas upp eller förlängas enligt önskemål.

Tjänsten utförs av en samarbetspartner, Kontor & Hemstäd i Sverige AB. Den kommer till att börja med enbart att finnas tillgänglig inom Storgöteborg men förhoppningen är att kunna inkludera fler orter i framtiden. Satsningen är ett led i företagets arbete med att utbilda sina slutkunder inom textilvård och hållbar konsumtion.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.