05.02.2020  |  Interior  |  Belysning

Babel

Ny lampserie med möjlighet till egen design.

Babel är en helt ny lampa från den amerikanska designern Stephen Burks, som har tagits fram för spanska Parachilna.

Babel-kollektionen består av pendellampor i tre storlekar, som man antingen kan få i en färdig utgåva av Stephen Burks, eller själv sätta sin prägel på lampan. Därför består kollektionen också av en custom combination, där man själv kan kombinera moduler och färger efter eget önskemål.

Babel tillverkas i anodiserad aluminium, med val mellan två ljuskällor: LED-tejp med en LED-modul i botten eller enbart LED-tejp.

Lampan kommer i tre olika storlekar, med höjden 60, 80 respektive 120 centimeter.

www.roam.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.