17.01.2022  |  Business  |  Branschnytt

Babor Sverige samarbetar med Tjejzonen

Limited edition kit lanseras i juli

Från och med december 2021 ingår Babor Sverige ett samarbete med Tjejzonen, en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening som arbetar för ökad psykisk hälsa bland alla som definierar sig som tjejer upp till 25 år.

”Att stärka och stötta kvinnor är en hjärtefråga för båda parter och detta samarbete går helt i linje med Babors motto ”Empower Women”, säger Malin Bardell, Country Manager på Babor Sverige.

Samarbetet, som sträcker sig över hela 2022, omfattar flera gemensamma aktiviteter i syfte att samla in pengar för att stötta Tjejzonen. I juli lanseras Babor Limited Edition ampullkit där en del av intäkterna kommer gå till Tjejzonen.

”Med Babors stöd kan vi hjälpa fler och tillsammans ge unga tjejer kraft att må bättre. Vi ser mycket fram emot att tillsammans med Babor fortsätta utveckla vårt arbete för att minska den psykiska ohälsan i vår målgrupp, säger Eva Glückman, generalsekreterare på Tjejzonen. 

www.babor.se

www.tjejzonen.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.