28.04.2020  |  Business  |  Branschnytt

Bagaren & Kocken rekryterar

Målet att fördubbla omsättningen.

E-handelsföretaget Bagaren & Kocken rekryterar Charlotta Svarfvar som ny sortiment- och inköpschef, samt medlem i ledningsgruppen, med tillträde den 20 april. Rekryteringen är ett led i företagets utveckling som Nordens största e-handelsbolag inom köksmaskiner och kökstillbehör, där målet är att fördubbla omsättningen inom tre år, till en miljard kronor. Därför har flera nyckelpositioner tillsatts nyligen. Charlotta Svarfvar har lång erfarenhet från ledande tjänster inom detaljhandel, inköp och sortiment. Närmast kommer hon från en position som Inköps- och hållbarhetschef på skokoncernen Nilson Group, där hon också ingick i företagsledningen. Dessförinnan har hon bland annat varit verksam i ledande roller inom ICA-koncernen.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.