28.12.2020  |  Furniture  |  Design

Barnklassiker i ny kostym

Fritz Hansen färglägger lilla Sjuan

Fritz Hansen presenterar barnversionen av den klassiska Sjuanstolen, Series 7 Children’s Chair, i nya färger. Sjuan formgavs 1955 av den legendariske designern Arne Jacobsen och kom att bli en av Fritz Hansens mest älskade stolar. 2005 presenterade Fritz Hansen en version utformad för de allra minsta. Nu presenteras barnversionen i de nya färgerna rosé, lavendel och svart.
Series 7 Children’s Chair är precis som originalet tillverkad av formpressad fanér med ett underrede av pulverlackerat stål.
www.fritzhansen.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.