07.09.2022  |  Kitchen  |  Food

Bastian lanserar smakfulla ränder

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vi lägger en stor del av vår vakna tid på att koppla av, prata, äta och bara slappna av i köket-allrummet.

I många hem är köket-allrummet helt enkelt husets hjärta – och det förtjänar att få nytt liv då och då med läckra textilier i både klassiska och trendiga färger.

En del älskar att laga mat från grunden varje dag. Andra nöjer sig med att äta en smörgås. Men oavsett om du är gourmet eller föredrar färdigrätter finns det två köksklassiker du använder varje dag: Kökshandduken och disktrasan. Bastian välkomnar hösten med nya varianter.

Klassisk Bastian

Disktrasan Ellie är klassisk Bastian. Modern men ändå tidlös med sina eleganta färger. Ellie har en trendig look med smala ränder och finns i två olika färgkombinationer, nämligen olivgrön, grå/blå eller blå/grön/rosa.

I samma färgkombinationer finns även den bredrandiga kökshandduken Karla. Den är liksom Ellie tillverkad av textilier i 60 % bomull och 40 % bambu i STANDARD 100 by OEKO-TEX® och har måtten L 70 cm och B 50 cm.

En perfekt matchning

Stickat är supermodernt. Bastians Knit-disktrasor har måtten L 26 cm och B 26 cm, är tillverkade i 100 % ekologisk bomull och finns i färgerna ljusgrå, grafit, svart och olivgrönt, som matchar kökshanddukarna Ellie och Karla perfekt.

De dämpade färgerna på disktrasorna och kökshanddukarna ger ett enkelt och elegant utseende som höjer stilnivån i alla kök-allrum – och passar fint till höstens egna färger.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.