Dansk design

Textil

Kunglig kvalitet från Södahl

Line-serien från Södahl ger massor av möjligheter att förhöja intrycket av ditt hem med en design som är både avslappnad och elegant. Line kännetecknas av ett enkelt uttryck med ränder mot en enfärgad bakgrund – och finns nu även i versionen royal.

Sponsrat innehåll

Food

Mät rätt med Rosti

Med måttserien Mensura gör Rosti vardagen enkel – och den gör det enkelt att mäta rätt när du bakar och lagar mat.

Sponsrat innehåll

Textil

Stark skönhet från Södahl

Med Pure Linen presenterar Södahl nya, vackra bastextilier i linne som är starka på alla sätt och som ger nytt liv och edge till heminredningen.

Sponsrat innehåll

Design

Blommande skönhet vid bordet

Nyheten från Zone Denmark, INU-vasen, har en glasklar potential.

Sponsrat innehåll

Design

Kompromisslös kvalitet, svart på vitt

Zone Denmark presenterar nu sin version av hur du diskar med stil. Den nya diskserien DIISH är kompromisslös kvalitet och genomtänkt design, svart på vitt. Bra proportioner, material som håller och detaljer som tilltalar även den mest kräsne.

Sponsrat innehåll

Textil

Södahl rullar ut läcker höstnyhet

Röda mattan har rullats ut för en mjuk och läcker höstnyhet från Södahl. Den handtuftade golvmattan Tactile, som med sin höga lugg lockar till beröring, lägger grunden för en säsong med en inbjudande mjuk look i hemmet.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.