Dansk design

Dekoration

Bostadstrend med utsikt från Villa Collection Denmark

Rå, rustik och raffinerad. Med sitt vanliga fokus på ett gott hantverk och hållbara material har Villa Collection Denmark lanserat serien Look Out – en serie unika huvuden formade i cement. Nu finns delar av serien även i en läcker olivgrön färg.

Sponsrat innehåll

Tabletop

För att det alltid finns något att skåla för

Nu finns det nyheter igen i ROCKS-kollektionen av exklusiva glas i blyfri kristall. Den här gången lägger vi till champagneglas till serien och ett charmigt twister-glas med lätt välvd botten för t.ex. rom eller bara ett glas vatten.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Multifunktionell nyhet från Morsø

Att skapa ligger i människans DNA, och vacker design skapar glädje och energi.

Sponsrat innehåll

Food

Vackert våffelvävning från Södahl

Waffle Kitchen Towel från Södahl är sinnebilden av avslappnad vardagslyx och matchar en naturlig och opretentiös livsstil perfekt. Kökshanddukarna med den vackra våffelväven är gjorda för att användas – och de blir bara vackrare med tiden.

Sponsrat innehåll

Bad

Tänd för en lugn stund

Hjälp myset och lugnet på vägen med milda doftljus och doftpinnar från INU. De fina små burkarna både pryder och sprider en mysig stämning – och så kan de återanvändas när rumsdoften tar slut.

Sponsrat innehåll

Design

Säkerhet i fickformat

Nu kan du snabbt och enkelt sprita händerna när du är på språng. Go Clean är en liten läckert designad handspray från Zone Denmark som ryms både i fickan, handväskan och handskfacket.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.