03.01.2020  |  Interior  |  Branschnytt

Baux inreder australiskt kulturcentrum

Ljudnivån viktig för att skapa en kreativ miljö.

Ljudabsorberande paneler från svenska Baux används för väggar och tak i stora delar av världen, bland annat i samarbeten med företag som Google, Amazon, Stella McCartney, Spotify, Uber och Nike. Sist ut i raden av offentliga utrymmen är det nyligen öppnade kulturcentret Wunggurrwill Dhurrung i södra Australien. Lokalen är framtagen som en mötesplats för både utbildning och evenemang, där ljudnivån spelar en viktig roll i att skapa en lugn och kreativ miljö, även för barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariation som autism. Inredningen går i jordnära toner som anspelar på landskapet utanför, där Baux paneler har monterats i lokalernas tak.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.