18.05.2023  |  Interior  |  Dekoration

Bekänner färg

Villa Styles vinkar adjö till vintern med söta, skojfriska vaser och fantasifullt formade ljusstakar. Med dessa spännande nyheter sprider Villa Styles inte bara massor av färgglädje, de ger också hemmet en unik kreativ touch genom att kombinera vårens leklust med trendig heminredning.

Villa Collection Denmark gör heminredning som blandar den klassiska nordiska looken med internationella trender. I och med lanseringen av Villa Styles utökar varumärket sitt sortiment med ännu en uppsättning trendig, lekfull och finurlig heminredning, som bidrar till att ge hemmet en mycket speciell och trevlig atmosfär.

Den roliga randiga vasen har sin helt egen personlighet. På avstånd skiljer sig inte vasen från någon annan vas, men när man ser den på nära håll är saken en helt annan. Då ser man att den har en liten näbb och utmejslade ögonfransar. Den kan närmast liknas vid ett sött sagoväsen som sprider glädje och värme i hemmet.

www.villacollectiondenmark.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.