09.06.2020  |  Interior  |  Belysning

Belysning med historia

Ny lampserie i mässing och glas från Konsthantverk.

DK är en ny lampserie från Konsthantverk, i design av Henrik Tenglert. Under designprocessen har Henrik utgått från de fyra parametrarna: form, funktion, material och hantverk. Lampan består av glas och mässing, två material som har funnits med i Konsthantverks sortiment ”nästan” sedan starten. I likhet med varumärkets övriga produkter tillverkas serien för hand i Tyringe. Finns som golvlampa, bordslampa, takkrona med fyra glober samt enkel glob.

www.konsthantverk.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.