06.10.2021  |  Interior  |  Dekoration

Belysning med New York-känsla

Gubi presenterar The Howard Collection

När designkontoret Space Copenhagen fick uppdraget att skapa interiören till hotellet 11 Howard i New York ville grundarna Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rützou skapa en skräddarsydd belysning som inte bara skulle hålla för den intensiva användningen i ett hotell utan också, med tiden, utveckla en vacker patina. Tillsammans med Gubi utvecklade man The Howard Collection, skulpturala armaturer för olika ändamål med ett industriellt uttryck i mörka metaller. Nu lanserar Gubi The Howard Collection även för privatmarknaden.
www.gubi.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.