18.09.2020  |  Business  |  Branschnytt

Bernadotte Kylberg väljer Grand Relations

Duon aktuell med design för Georg Jensen

Designbyrån Bernadotte Kylberg, grundad 2012 av Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg, har valt Grand Relations som ny PR-rådgivare för den skandinaviska och internationella marknaden. Samarbetet omfattar bland annat löpande rådgivning, strategiskt och varumärkesbyggande PR-arbete och digital marknadsföring. Under 2020 har duon lanserat uppmärksammade samarbeten med såväl Georg Jensen som Hästens.
”Det ska bli mycket spännande att få arbeta med Bernadotte & Kylbergs framtida resa”, säger Grand Relations grundare Hans Hjelmqvist och Tove Regnander.
www.grandrelations.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.