17.11.2021  |  Dining  |  Tabletop

BIRD – Charmtroll i lyxversion

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vinproppen ’Bird’ har charmat in sig i hemmabaren med sin underfundiga design, som kombinerar form och funktion. Nu finns ’Bird’ också i en ny, exklusiv version i högglanspolerad gjuten metall som höjer glamoureffekten.

Den roliga och praktiska vinproppen ’Bird’ från Zone Denmarks vin- och cocktailkoncept ROCKS är oumbärlig utrustning för vinälskaren. Bird är designad av Marcus Vagnby, som har en speciell talang för att införliva funktion i estetiska lösningar. 

’Bird’ överraskar med sin geniala design, där du bara vrider lite på ’näbben’ för att försluta flaskan. När du har gjort det sluter flaskan helt tätt – även när du förvarar den liggande.

Nu finns ’Bird’ i högglanspolerad gjuten metall som matchar ROCKS sofistikerade champagepropp ’Wings’ och korkskruven ’Feather’. Liksom ’Bird’ kombinerar den ett exklusivt uttryck och genial funktionalitet hos finesser som är inbyggd i designen. 

Den nya eleganta versionen av ’Bird’ är också en självklar presentidé – t.ex. i kombination med en flaska gott rött vin.

Om ROCKS  

Med ROCKS introducerar du cocktailbarens höjdpunkter med ultraläcker design i din privata vin- och cocktailbar. Bjud hem goda vänner och låt ROCKS sätta stämningen med nya färger, former och originella detaljer som tilltalar både den kritiske bartendern och den kräsne designälskaren.  

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.