14.04.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Blå som havet och grön som skogen

Inspirerade av Smålands vackra natur har Ankarsrums designers tagit fram två nya färger och klätt Assistenten i skogsgrönt samt havsblått.

Designklassikern Ankarsrum Assistent Original var Sveriges första köksmaskin, då den lanserades 1940. Nu presenteras Assistenten i två nya färger, inspirerade av det område där den tillverkas, nämligen Smålands skogar och sjöar. De två nya färgerna heter Forest Green och Ocean Blue. Ankarsrum Assistent Original har en konstruktion med motoråterkoppling, som gör att den själv reglerar varvantalet beroende på hur hårt belastad den är. Den unika växelenheten ger en tyst och kraftfull maskin. Med nio olika funktioner underlättar Ankarsrum Assistent Original köksarbetet, medan 18 olika tillbehör gör att samma maskin kan vispa, knåda, mosa, röra, skära, riva, hacka och mycket mer.

www.gastrodeluxe.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.