30.04.2019  |  Dining  |  Tabletop

Blåaste blått

Hanne Vedel i samarbete med Klässbols Linneväveri.

Under hösten samarbetade Klässbols Linneväveri med den kända danska vävaren Hanne Vedel, vars verk återfinns bland annat på FN:s högkvarter i New York och hos Folketinget i Danmark. Samarbetet var väveriets största order någonsin, med 48 000 vävda artiklar och slutkunden Danfoss. Resultatet är serien Blå, som består av en servett med tillhörande bordstablett. Beroende på hur man väljer att vika servetten ger det enkla men eleganta mönstret upphov till tre olika uttryck.

www.klassbols.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.