19.09.2022  |  Business  |  Branschnytt

Blågult i topp på sociala medier

Svenska inredningsjätten rankas högst i brittiskt index

Vilken aktör i inredningsbranschen är störst på sociala medier? Brittiska rabattsajten Hey Discount har jämfört hur tio inredningsjättar använder och själva omskrivs på sociala medieplattformar. Resultatet, som sajten kallar ett Interior Influence Index, toppas av Ikea som har flest likes på Facebook och omnämns överlägset mest på Instagram trots att företaget kommer först på åttonde plats i antal följare på plattformen. Tvåa på listan är Zara Home som har flest följare på Instagram av de tio jättarna. H&M Home återfinns på plats tio i den samlade bedömningen.

heydiscount.co.uk/interior.influence

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.