28.02.2022  |  Interior  |  Accessories

Blominspiration för vackra dukningar

PotteryJo presenterar serien Birgit

Den nya stengodsserien Birgit från PotteryJo innehåller dekorativa ljusstakar, vaser och en kanna. Kollektionen, som är ritad av PotteryJos grundare och kreativt ansvariga Johanna Hampf, är en hyllning till blommans form. Tre av de fem delarna är flexibla kombinationsprodukter som enkelt kan omvandlas från exempelvis vas till ljusstake med hjälp av en liten insats. I den första kollektionen är glasyrerna lugna och matta naturtoner: Shell White, Olive Green och Pale Yellow. 

potteryjo.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.