09.03.2023  |  Interior  |  Textil

Blommor – massor av blommor

Det vimlar av naturens vilda blommor på både dukar, servetter och bordslöpare när Langkilde & Søn lanserar sin nya designserie: Flora.

Flora har designats med inspiration från den skandinaviska sommaren, med långa dagar och ljusa nätter. Här hittar du de allra mest välkända och omtyckta sommarblommorna, som växer vilt i naturen. Njut av de vackra broderierna av blommande vildmorot, blåklint, klockblomma, maskros, vallmo och lupin.

www.langkilde-flagfabrik.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.