15.11.2022  |  Bloom  |  Branschnytt

Blommor när du vill

Interflora öppnar obemannade butiker

Blomsterkedjan Interflora öppnar obemannade butiker, skriver Dagens Handel. Först med  att ha öppet under obemannade tider blir Interflora Melanders blommor i Stockholm och Interflora Johannebergs blomsterhandel i Lidköping. Den tekniska plattformen, där kunderna öppnar butiken, scannar varor och betalar via en app i mobilen, har utvecklats av dagligvarukedjan Lifvs.

”Äntligen kan vi hjälpa butikerna att skapa en mer hållbar arbetssituation samtidigt som vi erbjuder kunderna blommor när de själva har som störst behov av dem. Det är win-win för alla parter”, säger Interfloras VD Nina Lindvall till tidningen.

www.interflora.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.