11.05.2021  |  Bloom  |  Branschnytt

Blomsterlandet föryngringsbeskär logotypen

Nyöppnade butiken i Hornstull först ut

Från och med 2021 har Blomsterlandet en ny marknadsstrategi. Som ett led i den presenterar företaget nu en uppdaterad logotyp.
”Designen är framtagen för att både förvalta vårt arv och för att förmedla vårt fokus på ett sprudlande och frodigt växtrike. Man kan se det som att vi föryngringsbeskär vår design och anpassar den till dagens kanaler och förutsättningar”, säger marknadschef Stephan Andersson.
Första butiken att skylta med den uppdaterade logotypen är Blomsterlandets nyöppnade butik i Hornstull. Efter det kommer logotypen att uppdateras löpande i kedjans dryga sextiotal butiker och övriga kanaler.
www.blomsterlandet.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.