12.04.2019  |  Bloom  |  Branschnytt

Blomsterlandet till Lund

Butik nummer 60 för trädgårdskedjan.

Den 21 mars slogs portarna upp för Blomsterlandets butik i Lund. Trädgårdskedjan har redan butiker i Malmö och i Löddeköpinge, men Lund har varit en vit fläck på kartan.

”Etableringen i Lund ligger helt i linje med vår ambition att bli synligare i västra Skåne”, säger Patrik Lindgren som är försäljningschef på Blomsterlandet.

Butiken, som ligger i området Gastelyckan, har en butiksyta på 1 100 kvadratmeter och 1 200 kvadratmeter trädgårdsmarknad på utsidan. Med nyetableringen i Lund har trädgårdskedjan 60 butiker runtom i landet. I april blir det dags för ytterligare en nyetablering, i Örnsköldsvik.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.