10.12.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Blomstra i köket med inspirerande köksredskap

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Cook’n Bloom är ett företag som fokuserar på kvalitet och hållbarhet.

Våga glänsa i köket med vackra, rustika köksredskap som får inspirationen att flöda. Cook’n Bloom är företaget som med kvalitet och hållbarhet i fokus erbjuder ett brett utbud av allt från kreativa och funktionella köksredskap till rejäla kolgrillar och redskap för inne- och uteköket.

Här finns spännande redskap för såväl proffskockar som amatörer som vill blomstra i köket.

Bakom Cook’n Bloom står Anne-Lie Rosenqvist och Åsa Iggström, två passionerade foodies som brinner för mat, design och form. De har båda två en kreativ bakgrund och 2013 tog de steget till att starta ett eget företag tillsammans där målsättningen var att ta fram det där lilla extra som får kreativiteten och inspirationen att flöda i köket. Här står vägen till njutningen i fokus.


-       Vi ville starta något där vi kunde tillföra produkter som har en bra hållbarhet och kvalitet som vi kan stå för, och som tillför något nytt till urvalet, säger Åsa.
-       Det handlar om att älska att laga mat och våga blomstra i köket, och med rätt redskap blir det ännu roligare, fortsätter Anne-Lie.


Idag är de stolta distributörer för ett flertal olika välrenommerade varumärken som sträcker sig mellan allt ifrån amerikanska kolgrillar till smarta, justerbara mått, spanska knivar och vackra bakbord. Men trots de olika användningsområdena är helheten ändå densamma och känslan av kvalitet och äkthet lyser starkt igenom hos alla tillverkare.


Välkomna att boka ett besök i Cook’n Bloom nya showroom på Fridhemgatan 53 på Kungsholmen i Stockholm, 08-220012, eller boka ett digtalt möte, info@cooknbloom.se.

Mer från Cook’n Bloom AB

Cook’n Bloom AB

https://www.cooknbloom.se/

Vi importerar utvalda köksredskap, redskap som får alla passionerade kockar att blomstra i köket. Vi, Anne-Lie & Åsa som driver Cook’n Bloom AB är två passionerade foodies med smak för kvalité och sinne för det goda. Vår mission är att tillföra svenska butiksägare & restauranger nya och spännande k…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.