23.05.2023  |  Business  |  Branschnytt

Bolia öppnar sin första butik i Spanien

Ganska nyligen öppnade Bolia sin 80:e butik i hjärtat av Barcelona. Det var också designvarumärkets första butiksöppning i Spanien.

I butiken, som ligger mitt i Kataloniens största stad på den berömda Avinguda Diagonal, kan designentusiaster nu uppleva Bolias nya SS23-kollektion i en vacker, historisk miljö. 

Butiksöppningen markerar en viktig milstolpe för det danska företaget, som fortsätter sin internationella expansion genom att ge sig in på den spanska marknaden.

Den nya butiken har 500 kvadratmeter fördelade på flera våningar och ligger i en fantastisk byggnad omgiven av flera stora internationella varumärken.

”Vi är mycket tacksamma för det varma välkomnandet vi har fått i vår nyöppnade butik. Vi har en stark passion för hållbar, skandinavisk design och vackra utrymmen och vi ser stor potential för global tillväxt. Därför fortsätter vi våra expansionsinvesteringar med öppnandet av denna nya Bolia-butik på en helt ny marknad: Spanien”, säger Lars Lyse Hansen, vd för Bolia. 

Sedan 2000-talet har Bolia vuxit exponentiellt och det danska designvarumärket öppnar ständigt nya butiker i Europa, där kunden bjuds in till att uppleva, drömma om och utforska sin personliga stil i ett kreativt universum där goda råd och gott hantverk står i första rummet. 

Det traditionella försäljningskonceptet har bytts mot en komplett upplevelse av lugn, natur och skandinavisk design. 

Bolia.com är ett danskt designföretag som har fler än 80 designbutiker i Europa samt webbshoppar i 30 länder och återförsäljare i fler än 50 länder världen över. 

Bolias designkollektiv omfattar internationellt kända formgivare som delar en passion för gott hantverk och hållbara lösningar. Nära samarbeten resulterar varje år i två kollektioner som alltid tar avstamp i den föränderliga skandinaviska naturen, och där varje design skräddarsys efter kundens behov och önskemål.

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.