23.11.2021  |  Business  |  Branschnytt

Bolia expanderar vidare i Europa

Planerar för 50 butiker på tre år

Sedan starten 2000 har det danska designföretaget Bolia öppnat ett sjuttiotal butiker i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Österrike och Frankrike, samt nätbutiker i 32 europeiska länder. Våren 2022 fortsätter expansionen med tre butiker i Frankrike, i städerna Marseille, Paris och Lille, följt av Lyon sommaren 2022.

”Under det kommande året är vår plan att öka den internationella expansionen genom att öppna nya butiker och inleda samarbeten med nya exklusiva återförsäljare. Vårt mål är att öppna 1–2 nya butiker varje månad framöver”, säger Lars Lyse Hansen, VD på Bolia.

Sammantaget planerar Bolia för 50 nya butiker runt om i Europe under de kommande tre åren.

www.bolia.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.